Varmtvandstræning for gravide

Antal tilmeldte: 10/10 Venteliste: 0 Alder: Alle aldre Køn: Piger Pris: 300,00 DKK
26/05/2023 - 23/06/2023 Varmtvandsbassin Fredag 09:15-10:00 Instruktør: Lonni Henningsen
Beskrivelse

OBS. holdet strækker sig over 5 uger.

En graviditet kan være rigtig hård for din krop, og du vil mærke, at din krop er på overarbejde næsten alle 24 timer i døgnet. Varmtvandstræning for gravide er godt for dig og din krop under dit graviditetsforløb, da kroppen vil føles lettere i vandet og din ryg vil blive aflastet.

Måske er du en kvinde, som plejer at løbe lange ture eller tage i fitness flere gange om ugen, for netop at få sved på panden. Under en graviditet kan disse interesser være en hård omgang for kroppen og kan for mange være svære at opretholde. Især når du når langt hen i graviditeten. Det er netop her varmtvandstræning kommer ind i billedet, da det er rigtig god motion for gravide, som stadig ønsker at holde kroppen i gang.

Holdundervisning er en god mulighed for dig, som ønsker en struktureret tilgang til varmtvandstræning for gravide. En holdtræner gør, at du føler dig tryg under hele timen, og hjælper dig med de forskellige øvelser. Ved deltagelse i holdundervisning får du også tid sammen med andre gravide mødre. Ud over fælles svømning, kan I bruge hinanden som støtte, og få en god snak om babyer eller andet der fylder, når du venter en lille en.

Er du ikke meget for at skulle deltage på et hold sammen med andre kvinder, findes der heldigvis også andre muligheder for at komme en tur i vandet. Nogle kvinder har det bedst med selv at kunne bestemme over aktivitet og niveau, mens andre føler sig mest trygge med en træner til at guide.

Pris: 300,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Lonni Henningsen