1. Brug indgangen på 1. sal (via udvendig trappe). Går du alligevel den anden vej, så husk at alarmen i Badeland bliver slået til hver dag kl. 19. Efter dette tidspunkt må du ikke gå ned via vindeltrappen til Badelands reception. Falske alarmer koster mange penge i gebyr!

 2. Tag skoene af, inden du går ind i omklædningsrummet. Efterlad skoene på gangen eller læg dem i en plastpose og efterlad dem i et skab.

 3. Bænken er beregnet til at sidde på. Vis hensyn og læg dit tøj i et skab, når du har klædt om. Så er der også meget bedre plads til at gøre rent.

 4. Svømmeklubben påtager sig ikke ansvaret ved bortkomne personlige genstande eller tyveri.

 5. Husk at få tisset af inden træning – og gør det inden badet.

 6. Fjern evt. plaster og makeup inden badet.

 7. Alle SKAL i bad og vaskes på hele kroppen (uden badetøj), inden man går i bassinet.

 8. Undgå opkast og andre uheld: Vent med mad, slik og tyggegummi til EFTER svømning.

 9. Telefoner og andre apparater, som indeholder et kamera, er forbudt i svømmehallen.

 10. Fliserne kan være glatte. Derfor er det forbudt at løbe i svømmehallen!

 11. Man må ikke hoppe i bassinet, før træneren har givet lov. Det gælder både børn og voksne. Holstebro Svømmeclubs trænere har ansvaret for sikkerheden, når vi lejer bassinet. Derfor må du ikke være i vandet, uden at træneren er til stede. Hvis du eller dine forældre bader i andre bassiner før/efter træning, skal I selv købe billet i Badelands reception. Vi har lejet bassinet til undervisningen og kun det område, hvor din træner er. Derfor er det også farligt, hvis I bade andre steder, for så er der ingen opsyn med jer.

 12. Man må ikke skubbe nogen i vandet eller holde andre under vandet! Heller ikke ”kun for sjov”.

 13. Forældre må være på kanten den første træning i hver måned. Derudover henvises de til stå ved langsiden på det store bassinet (i den dybe ende) eller opholde sig i klublokalet.

 14. Omklædning over og under 7 år. Fra man er 7 år, skal man klæde om i den omklædning, der passer til ens køn. Børn under 7 år, som har brug for støtte af en pårørende, skal benytte det omklædningsrum, som passer til den pågældende voksnes køn. Dette gælder også i de svømmehaller, som vi benytter på skoler.

 

OL PARTNERE