Info
SVØMME-FITNESS - Junior (ca. 9 - 12 år)

Du har fået den basale svømmetræning og synes, at du kan svømme sådan rimelig okay. Så er Svømmefitness Junior et rigtig godt tilbud til dig: Her har vi fokus på motion, sjov og ballade - og ikke så meget svømmeundervisning.

Svømning er nemlig sjov og sund motion, hvor alle kan være med. Vi træner først i svømmebassinet - både ved at svømme baner frem og tilbage og ved at lege en masse sjove lege i bassinet. Og hvergang er der også dryland træning i klubbens egen gymnastiksal eller udendørs, hvis vejret er godt.

Med to gange træning om ugen får du sund motion og træning af styrke, balance og koordination i gymnastiksalen.

På Svømmefitness Junior får du glæden af at være en del af et hold, men samtidig får du individuel fysisk træning, som er tilpasset lige præcis dit træningsniveau, dine svømmefærdigheder og din fysiske udvikling. Så uanset om du er høj, lav, smal, bred, hurtig svømmer, langsom eller et sted midt imellem, skal vi nok sørge for, at du får masser af sjov motion.

Oversigt over træningstider:
Torsdag: 18.00-19.45 først svømning og derefter landtræning
Søndag: 15.30 - 17.15 først svømning og derefter landtræning (sammen med svømmefitness)
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(955) Svømmefitness Junior
Tid/Sted
Torsdag 18:00-19:00 Holstebro Badeland store bassin lav ende, Svømmehallen Søndag 15:30-16:40 Holstebro Badeland store bassin lav ende, Svømmehallen
Træner: Mads Hopff /
Startdato
29.04.2021
Slutdato
11.12.2021
Tilmeldte
5/20
Kort beskrivelse
OBS! Vi starter holdet op med træning om torsdagen i vand indtil vi har helt styr på at alle regler overholdes ved landtræning. Så snart vi ved noget vil alle deltagere modtage en mail. Torsdag: 18.00-19.45 først i vandet derefter på land Sørdag : 15.30-17.15 først i vandet derefter på land (træning sammen med svømmefitness) Vi gør opmærksom på at dette hold deles mellem 2 trænere der vil være der skiftevis. De arbejder sammen omkring planlægning af sæsonen for at sikre den røde tråd gennem undervisningen.
Pris
1140 kr.
Tilmeld

OL PARTNERE