Spring på hovedet ud i sommerferien, når Holstebro Svømme Club afvikler Aqua Camp 2017 - både i uge 26 og uge 32.


Vi skal lege sjove lege i svømmehallen  og du får alle tiders chance for at øve dig på din svømmeteknik og lære seje tricks og sjove vandlege, inden du skal på badeferie!
 
Det koster kun 800 kr. for hele ugen:
 
Mandag 1. juli - fredag 5. juli (uge 27)
ELLER
Mandag 5. august - fredag 9. august (uge 32).
 
Tilmeld dig nu! Vi har plads til ca. 60 børn i alderen 7 - 12 år.
 
Vi mødes alle dage i svømmeklubbens lokaler på 1. sal i Badeland.
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG TIL:
AQUA CAMP UGE 27 2019

AQUA CAMP UGE 32 2019

Hvad laver man på Aqua Camp?

Vi mødes hver morgen i svømmeklubbens klublokale (1. sal i Holstebro Badeland), hvor vi starter dagen på en sjov og anderledes måde.
Derefter er dagen delt op i moduler, hvor vi i løbet af ugen skal lave mange forskellige svømme- og landaktiviteter.

Vi slutter hver dag af i klublokalet, hvor vi vil samle op på dagens aktiviteter og der vil blive serveret frugt og evt. lidt sødt.

Aqua Camp ugen vil indeholde alsidige aktiviteter både i svømmehallen og i det fri (send meget gerne gode tanker om godt vejr til de højere magter).
I svømmehallen skal vi blandt meget andet beskæftige os med almindelig svømmeundervisning (så alle børnene kan blive super svømmere), livredningsaktiviteter, boldlege samt udsprings elementer.

På boldspilsbanen vil vi lave mange forskellige aktiviteter så som fangelege, mini-OL og lære børneførstehjælp. Børnene skal selv medbringe madpakke og drikkelse til hele dagen (der er mulighed for at opbevare madpakken på køl), dog serveres frugt og saftevand om eftermiddagen.

Da børnene er meget fysisk aktive, er det vigtigt, at madpakken er stor og sund. Vi spiser mad i klublokalet om formiddagen efter vi har svømmet og til middag i det fri, hvorfor det er en god ide at give børnene to madpakker med. Desuden skal børnene medbringe svømmetøj, håndklæde (evt. 2) samt tøj og sko til udendørs fysisk aktivitet (dvs. ingen sandaler eller klip klappere).

Vi arrangerer pasning kl. 8-9 om morgenen og igen om eftermiddagen kl. 15 - 16 i klubbens lokaler på 1. sal i Holstebro Badeland. Der vil være trænere tilstede i forbindelse med pasningen, men der vil ikke være planlagte aktiviteter.

Det er muligt at tilkøbe morgenpasning og-eller eftermiddagspasning hele ugen. Du kan bestille og betale for pasning her på siden, når du har tilmeldt dig Aqua Camp. Har du pasningsbehov ud over dette, kontakt klubben så vil vi se om vi kan hjælpe dig.

Alle tilmeldte modtager yderligere information inden Aqua Campens start, men er der spørgsmål, så kontakt Holstebro Svømme Club - e-mail: hsc@hsc-holstebro.dk.

Aqua Camp-konceptet er udviklet af Dansk Svømme Union.
Læs mere på www.aquacamp.dk.

OL PARTNERE