Klubmodul henter siden
Holstebro Swim Cup

Holstebro Swim Cup

Ideen bag Holstebro Swim Cup er, at vi gerne vil sætte gang i de yngre svømmere og vise dem, at svømning og overnatningsstævner er sjove.

Stævnet er lidt en forlængelse af et begynderstævne, og derfor er det for svømmere, der ikke har meget erfaring med stævner. Stævnet er primært for børn under 12 år. Der vil være seriøse løb, men der vil også være nogle sjove holdkapper,for at skabe både hygge og seriøsitet.

Stævnet vil blive afholdt i Holstebro Badeland,  og der bliver svømmet i den dybe ende på 25m bane.

Overnatning og morgenmad vil foregå på Rolf Krake Skolen, Rolf Krakes Vej 7a, 7500 Holstebro.

Fredag kl 18.00 vil der være poolparty for alle svømmere, der deltager i stævnet. Der vil være adgang til Badeland, hvor der vil være en masse aktiviteter

Lørdag starter stævnet med opvarmning kl. 9.00, og der vil være stævnestart kl. 10.00. Søndag starter stævnet med opvarmning kl. 9.00, og der vil være stævnestart kl. 10.15

Lørdag efter aftensmaden vil der være diskotek og mulighed for at købe popkorn og sodavand i vores bod. Det forventes, at der er aftensmad kl. 18. og diskotek kl. 19-21 Absolut senest. Lørdag aften vil der være noget voksen hygge, mens der er diskotek (og evt. efter børnene er lagt i seng).

Deltagerprisen er pr. svømmer og dækker:

- Mad fredag aften.
- Mad lørdag morgen, middag, lørdag aften, søndag morgen og middag
- 3 individuelle løb pr. dag
- Alle holdkapper
- Aktiviteter fredag og lørdag

Der er også brug for holdledere, som kan overnatte sammen med svømmerne på Rolf Krake Skolen hele weekenden. Det fungerer bedst for svømmerne, at det er de samme forældre, der er holdledere hele weekenden. Så ved svømmerne, hvem de skal bede om hjælp af ,og det er den samme information, som de får. De kære unge svømmere har nok i at finde ud af, hvor de skal være, hvor de skal spise, sove, hvordan og hvornår de skal komme frem og tilbage fra svømmehallen. Håber at det giver en forståelse af, at vi gerne vil passe på de unge svømmere.

Det vigtigst er dog, at der mindst 2 holdledere til rådighed hele weekenden, så det derfor muligt at melde sig til en del/dele af weekenden. Sæt kryds, hvis I kan være holdleder. I bemærkningsfeltet må I gerne skrive navnet på den forældre, der kan hjælpe.
 
Nogle af Holdledernes opgaver vil være at sørge for:

  • at svømmerne kommer frem og tilbage mellem Badeland og skolen.
  • at svømmerne kommer til start
  • at svømmerne får noget at spise og drikke (og i rigelige mængder)
  • mellemmåltider
  • at hjælpe svømmerne med indkvarteringen
  • at sove sammen med svømmerne på skolen
  • at aflevere klasselokalet i pæn stand (svømmerne skal lære, hvordan man tager ud til overnatnings-stævner)
  • at sprede godt humør

Der er også brug for officials til stævnet. Er I uddannet officials, så er der mulighed for at melde sig til det også :-)

Vi har brug for hjælp til mange andre opgaver i forbindelse med stævnet. Det er muligt at melde sig disse opgaver - via eventet "Holstebro Stævnet - forældrehjælp" 
 
Når tilmeldingsfristen er overskredet, vil der blive sendt en mail til deltagerne med fordeling af arbejdsopgaver og yderligere praktisk information.  
 
Mvh Hanne og Dorthe
Tilmeldte
10 /40
Tilmeldingsfrist
21.01.2020
Tidspunkt
31.01.2020 kl. 18.00 - 02.02.2020 kl. 15.00
Sted
Holstebro badeland
Holdleder fredag inkl. overnatning til fredag:
Holdleder lørdag inkl. overnatning til søndag:
Holdleder søndag :
Official - modul 1 - lørdag:
Official - modul 1 - søndag:
Official - modul 2 - lørdag:
Official - modul 2 - søndag:
Pris
500,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

OL PARTNERE