Klubmodul henter siden
DM Kortbane Åben klasse (Senior)
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Kære Seniorer + forældre
 
Nu er det tid til at få helt styr på DM Senior og tilmelding. 
 
Løbstilmelding laver vi på træningslejren - Denne tilmelding er til betaling. 
 
Vi skal bo i en super lækker ferielejlighed i Hjerting, ca 10k kørsel fra svømmestadion, så det kan ikke blive bedre.
 
Vi er så mega heldige at Karina Nørfjand allerede har sagt ja til at hjælpe med maden - der kan ikke siges stort nok tak for det på forhånd!
 
Der vil være afgang fra badeland kl. 15.00 onsdag og vi kører til lejligheden og pakker ud inden vi tager ind og svømmer. 
 
Jeg vil gerne at når I tilmelder, så laver I lige en note eller sender mig en mail ift. følgende forældreopgaver, jeg håber vi kan få det helt på plads senest til infomøde i morgen tirsdag.
 
Official - min modul 2 (Henriette Rasmussen har meldt sig, hvilket er helt fantastisk, men det betyder ikke at det er låst hvis andre byder ind) - Vi skal bruge en official til alle afsnit torsdag-søndag.
 
Bage boller - 3x20 stk
 
Forplejning:
Karina Nørfjand har givet ja til at kunne være der fra onsdag til lørdag aften, hvilket er mega luksus, men lige pt har hun en vagt på arbejde hun skal hjem til, så søndag har vi brug for andre hjælpere.
Der vil opgaverne stå i følgende:
Hjælpe med morgenmad - bliver fælles opgave og svømmerne slipper ikke for at hjælpe lidt :)
Klargøre og servere frokost til når vi er tilbage fra indledende
Smøre madpakker og hjælpe med at rydde lejligheden sammen - vi har den indtil mandag morgen og jeg bliver muligvis til mandag morgen så nøgle mm skal jeg nok tage mig af. 
Svømmerne vil selv skulle ordne deres værelser og der er ikke købt slutrengøring så vi skal hjælpes ad i løbet af pausen og få ordnet det sidste, men igen er vi 8 personer, så det skulle ikke være for svært at få ordnet. Der skal laves normal rengøring. 
 
Kørsel:
Jeg tænker at vi kan lave nogle aftaler til infomøde tirsdag ift hvad der er mest praktisk, en del af svømmerne vil måske køre i egne biler, og hvis det er aktuelt så vil der ikke blive arrangeret fælleskørsel grundet klubbens kørselspolitik, men lad os tage det i fællesskab. 
 
Mvh
Nikolaj 
 
Tilmeldte
5 /5
Tilmeldingsfrist
11.10.2019
Tidspunkt
06.11.2019 kl. 15.00 - 10.11.2019 kl. 21.30
Sted
Svømmestadion danmark Esbjerg + Feriebolig Hjerting
Pris
1600,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

OL PARTNERE